Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/html/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 271

Jubilæumsambassadør for din vej

Posted by

Vidste du, at i 2018 har Finnebyen 70 års jubilæum? Det håber vi alle Finnebyboere har lyst til at være med til at fejre. For at få alle ombord, har vi i bestyrelsens snakket om, at det kunne være dejligt, hvis hver vej havde en ambassadør som kan videreformidle informationer til resten af vejen – også til dem som ikke er på Facebook eller tjekker hjemmeside. Altså blot lige over hækken minde sine naboer om jubilæum, fortælle nyheder og evt. indsamle ideer. Ikke en titel som kræver alverden af dig, men en mulighed for at få alle dine skønne naboer involveret i en fælles fejring af Finnebyen.

Kunne du tænke dig at være jubilæumsamabassadør for din vej? Så kontakt bestyrelsen@finnebyen.dk – gerne inden d. 10. august.

Rigtig god weekend!

Finnebyen - jun 10, 2016 | Arrangementer

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.